Μηλοπιτάκια



ΜΗΛΟΠΙΤΑΚΙΑ


Μπουκιά και απόλαυση!!!!

ΓΕΜΙΣΗ ΜΗΛΟΥ:
Καθαρίζουμε 4 μήλα κόκκινα τα τρίβουμε στο τρίφτη και τα τοποθετούμε στο τηγάνι με 4 κουταλιές της σούπας άχνη ζάχαρη το ανακατεύουμε στο χαμηλό να πιει τα υγρά του.
Τέλος ρίχνουμε 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα!
Το αφήνουμε να κρυώσει.

ΖΥΜΗ:
Βάζουμε.στο μπολ.150 γραμμάρια μαργαρίνη,1 κούπα άχνη ζάχαρη,1 βανίλια,1 αυγό και τα ζυμώνουμε!
Τέλος προσθέτουμε κουταλιά κουταλιά περίπου 2 μισή κούπες αλεύρι με.1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν.
Βάζουμε την ζύμη μας στον πάγκο και την κάνουμε μικρά μπαλάκια αυτά τα μπαλάκια τους δίνουμε σχέδιο με το καπάκι από το λεμονοστύφτη δηλαδή βάζουμε ζελατίνη η σακούλα τοποθετούμε μέσα το μπαλάκια κάνουμε μια τρύπα βάζουμε μείγμα μήλου το κλείνουμε.και το αναποδογυρίζουμε.στην λαδόκολλα στο ταψί!
Τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς προθερμασμένο για 15 λεπτά φυσικά τον φούρνο!