Ταραμοκεφτέδες



ΤΑΡΑΜΟΚΕΦΤΕΔΕΣ


Υλικά (για 4 μερίδες):
150 γρ. ταραμά
150 γρ. μπαγιάτικο ψωμί
4 κ.σ. αλεύρι
2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1/2 κ.γ. δυόσμο
πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλεύρι

Εκτέλεση:
Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό και το στύβουμε.
Το ρίχνομαι σε ένα μπολ. Κατόπιν προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το κρεμμύδι.
Σε τηγάνι με 2 κ.σ. ελαιόλαδο ροδίζουμε το κρεμμύδι, να γλυκάνει. Το αφήνουμε να κρυώσει και το προσθέτουμε στο μείγμα. Ζυμώνουμε πολύ καλά.
Αν είναι αραιό προσθέτουμε ελάχιστο αλεύρι (για να μη διαλύονται οι ταραμοκεφτέδες) και ζυμώνουμε ξανά.
Αφήνουμε το μείγμα λίγο ώστε να αρωματιστεί καλά.
Πλάθομαι μπαλάκια αλευρώνουμε ελαφρώς και σε καυτό ελαιόλαδο τηγανίζουμε. Τους αφήνουμε να στραγγίσουν σε απορροφητικό χαρτί.