ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΡΟΛΑΚΙΑ
ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ:
2 αυγα,
2 βανιλιες,
1 ποτηρι νερου γαλα φρεσκο,
1 ποτηρι νερου σπορελαιο,
800-900 αλευρι φαριναπ,
60 γραμμαρια κακαο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βαζουμε στο μπολ το γαλα-σπορελαιο-βανιλιες μια πρεζα αλατι και ανακατευουμε με συρμα!
Ριχνουμε 3 ποτηρια αλευρι και ανακατευουμε με ξυλινη κουταλα!
Τελος προσθετουμε σιγα σιγα αλευρι και ζυμωνουμε σε αφρατη ζυμη!
Την χωριζουμε σε 6 κομματια τα οποια τα 3 τα φτιαχνουμε με κακαο δηλαδη τα βαζουμε σε μπολ και ριχνουμε στο καθενα κακαο!
Ανοιγουμε ολες τις μπαλες σε φυλλο μακροστενο!
Ανα 3 δηλαδη βαζουμε 1 λευκο φυλλο πανωβστο.λευκο κακαο και πανω στο κακαο λευκο το ρολαρουμε και κοβουμε κομματια!
Τα τοποθετουμε στην λαδοκολα και τα ψηνουμε στους 180 βαθμους μεχρι να παρουν ωραιο χρωμα!
ΣΙΡΟΠΙ:
Βραζουμε 4 ποτηρια νερου νερο με 4 ποτηρια νερου ζαχαρη το χυμο ενος λεμονιου για 6 λεπτα!
Σιροπιαζουμε κρυα γλυκα καυτο σιροπι!!