ΤΣΙΖΚΕΙΚ
Υλικά:
- 1,5 πακέτο μπισκότα πτι μπερ, τριμμένα στο μούλτι
- 150 γρ. βούτυρο
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 1 τενεκεδάκι Μόρφατ
- 200 γρ. τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια
- μαρμελάδα φράουλα (εγώ βάζω 2 βαζάκια για το μικρό πυρέξ)
Εκτέλεση
- Λιώνουμε το βούτυρο και το ρίχνουμε στα τριμμένα μπισκότα.
- Τα απλώνουμε σε μία φόρμα και εάν θέλουμε τα ψήνουμε για 10 λεπτά.
- Χτυπάμε στο μίξερ την Μόρφατ, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και το τυρί κρέμα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να έχουμε μια απαλή κρέμα.
- Τη ρίχνουμε πάνω από το μπισκότο, την απλώνουμε ομοιόμορφα και από πάνω βάζουμε τη μαρμελάδα.
- Βάζουμε στο ψυγείο λίγη ώρα να σταθεροποιηθεί.
Δημιουργός συνταγής: Voula Kalamata
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!