Zαμπονοκασερόπιτα



Μια συνταγή της κυρίας Ritsa Kepesidou ‎για εύκολη ΖΑΜΠΟΝΟΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Zαμπονοκασερόπιτα

Εύκολη ζαμπονοκασερόπιτα για το απογευματινό μας κι όχι μόνο!!

Υλικά
1 πακέτο φύλλα κρούστας,
1 κιλό τριμμένη γκούντα,
ζαμπόν ψιλοκομμένο,
3 αβγά,
1 κρέμα γάλακτος
1 ποτήρι γάλα ( αυτά τα 3 τελευταία τα ανακατεύω μαζί).

Στρώνω 2 φύλλα βουτυρωμένα και ρίχνω ζαμπόν και γκούντα, ξανά φύλλο και γέμιση μέχρι να τελειώσουν.
Από πάνω βάζω 2 φύλλα βουτυρωμένα όπως έβαλα στο κάτω μέρος της πίτας. Περιχύνω αφού την κόψω κομμάτια με το μείγμα των αβγών, αφήνω να απορροφήσει για 15-20 λ και ψήνω 45 λ περίπου σε 175 β.
Μόλις ροδίσει τη βγάζουμε και την απολαμβάνουμε!