ΧΟΙΡΙΝΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
Αυτά τα χοιρινά παϊδάκια είναι εξαιρετικά αρωματικά και νόστιμα, ιδανικά για ένα γεύμα με την οικογένεια ή τους φίλους. Με απλά υλικά και εύκολη προετοιμασία, θα εντυπωσιάσετε τους πάντες.
Υλικά:
- Χοιρινά παϊδάκια (περίπου 1-1.5 κιλό)
- 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
- 2 κουταλιές της σούπας μέλι
- κύμινο
- πάπρικα
- μπαχάρι, τριμμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση:
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
- Τοποθετούμε τα χοιρινά παϊδάκια σε ένα μεγάλο ταψί.
- Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύουμε τη μουστάρδα, το μέλι, το κύμινο, την κόκκινη πάπρικα, το μπαχάρι, το αλάτι και το πιπέρι.
- Αλείφουμε τα παϊδάκια με το μείγμα των μπαχαρικών, εξασφαλίζοντας ότι καλύπτονται ομοιόμορφα.
- Τοποθετούμε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε για περίπου 45-60 λεπτά ή μέχρι τα παϊδάκια να ροδίσουν και να μαγειρευτούν καλά. Αν χρειαστεί, μπορούμε να τα γυρίσουμε στη μέση του ψησίματος για να ροδίσουν ομοιόμορφα.
- Αφαιρούμε τα παϊδάκια από το φούρνο και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν για λίγα λεπτά πριν τα σερβίρουμε.
Απολαύστε τα χοιρινά παϊδάκια με συνοδευτικά της αρεσκείας σας, όπως ψητές πατάτες ή σαλάτα,
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!