Μια συνταγή της κυρίας Παλμιρα Αριστου για ΧΟΙΡΙΝΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Χοιρινό γιουβετσάκι κατσαρόλας
Πραγματικά υπεροχο!!
ΥΛΙΚΑ - ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγάρισα ένα κιλό χοιρινό από σπάλα με κρεμμύδι και μια σκελίδα σκόρδο και λίγο λάδι.
Πρόσθεσα πελτέ ντομάτας, αλατοπίπερο και αφού έβρασε πρόσθεσα ένα φλιτζάνι κριθαράκι που το τσιγάρισα με ελάχιστο λάδι για να μη λασπώσει και το άφησα να βράσει και να δέσουν οι γεύσεις !!