Μαρμελάδα Ροδάκινο



ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ


Υπέροχη αρωματική μαρμελάδα για το πρωινό μας και για το βραδυνό μας με γιαουρτάκι.

1 κιλό ροδάκινα
850 γρ. ζάχαρη
Λίγο λεμόνι
1 ποτήρι νερό

Εκτέλεση
Καθαρίζω τα ροδάκινα από την εξωτερική φλούδα και το κουκούτσι και τα ψιλοκόβω στο μούλτι.
Τα βάζω να βράσουν μαζί με τη ζάχαρη και το νερό σε μέτρια φωτιά περίπου 25 λεπτά ξαφρίζοντας όσο περισσότερο αφρό μπορώ.
Λίγο πριν το τέλος ρίχνω το χυμό μισό λεμονιού και αφήνω να δέσει.
Τη βάζω σε αποστειρωμένα βάζα όπως είναι καυτή, την κλείνω και γυρνάω ανάποδα να κρυώσει.


Δημιουργός συνταγής: Αλεξάνδρα Κυριάκη

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!