Κολοκυθάκια γεμιστά στην κατσαρόλα



ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ


Υλικά
6 κολοκυθάκια στρογγυλά
1 καρότο τριμμένο για τη γέμιση
1 καρότο ροδέλες
7 κ.σ. ρύζι
1 κρεμμύδι ξερό
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 πατάτα
άνηθο 
μαϊντανό 
αλάτι 
πιπέρι 
λάδι 
λεμόνι 
κορν φλάουρ

Εκτέλεση
Πλένω και αδειάζω τα κολοκυθάκια.
Τρίβω στον τρίφτη την ψίχα από τα μισά κολοκυθάκια, τρίβω το ένα καρότο, ψιλοκόβω το κρεμμύδι και τα κρεμμυδάκια, βάζω τα μυρωδικά και το ρύζι, αλάτι, πιπέρι, λάδι και γεμίζω τα κολοκυθάκια.
Ρίχνω στην κατσαρόλα την πατάτα και το άλλο καρότο σε ροδέλες.
Βάζω νερό μέχρι τη μέση και βράζω μέχρι να μαλακώσουν.
Στο τέλος ρίχνω χυμό λεμονιού και δένω τη σάλτσα με μια κουταλιά κορν φλάουρ .




ΠΗΓΗ: Βικη Αναματερου

Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget