Αφράτα Κασεροψωμάκια με Ζαμπόν
Φανταστικά λαχταριστά κασεροψωμάκια με κασέρια και ζαμπόν!!
Απλά πρέπει να τα δοκιμάσετε !!
Για την ζύμη-For the dough
600 γρ νερό-600 gr water
1 κιλό αλεύρι για τσουρέκια-1 kg flour with extra gluten
8 γρ ξηρή μαγιά-8 gr dry yeast
1 κτσ ζάχαρη-1 tbsp sugar
2 κτγ αλάτι-2 tsp salt
λίγη ρίγανη-a little oregano
200 γρ ζαμπόν-200 gr ham
200 γρ mix 3 τυριών της αρεσκείας σας-200 gr mix 3 cheeses you liked
...
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί