Χοιρινό ριγανάτο



ΧΟΙΡΙΝΟ ΡΙΓΑΝΑΤΟ


Υπέροχη μαμαδίστικη συνταγή!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ
Βαζουμε στην κατσαρολα στην εστια στο χαμηλο μισο φλ.τσ.ελαιολαδο, 3 σκελιδες σκορδο τριμμενες, 2 ξερα κρεμμυδια και τα αχνιζουμε!
Ριχνουμε και τα κομματια χοιρινου (700 γρ) και τα ροδιζουμε ελαφρως!
Ριχνουμε αλατι - πιπερι και νερο να σκεπαστουν!
Βραζουμε στο πολυ χαμηλο μεχρι να μαλακωσουν!
Στο τελος προσθετουμε 1 κ.σ.ριγανη ανακατευουμε !
Οταν σερβιρουμε ριχνουμε εαν θελουμε λεμονι χυμο.φυσικο!
Σερβιρουμε με πατάτες φούρνου η τηγανητές!!

ΠΗΓΗ: Tzeni Tsanaktsidou