ΚΑΡΟΤΟΣΟΥΠΑ
Πεντανόστιμη γευστική και θρεπτική !!!
ΥΛΙΚΑ για 4 πιάτα.
4 με 5 καρότα μεγάλα
1 μέτριο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
3 κλαράκια σέλινο
ελαιόλαδο
1 κουταλιά του γλυκού κύμινο
αλάτι,
1 κύβο κνορ κοτόπουλου
νερό.
Σε μία κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε κρεμμύδι σκόρδο σέλινο και καρότα κομμένα σε λεπτές φέτες, ρίχνετε το νερό με την κνορ και αφήνετε να σιγοβράσουν και να μαλακώσουν ,προσθέστε το κύμινο το αλάτι κ αν θέλετε κ λίγο πιπέρι στην συνέχεια βγάζετε τα υλικά από την κατσαρόλα με μία σουρωτή κουτάλα και τα περνάτε από το μπλέντερ,τα ρίχνετε πάλι μέσα στην κατσαρόλα και ανακατεύετε, εκεί εσείς θα κανονίσετε πόσο πηχτή την θέλετε.
Αν τη θέλετε πιο αραιή προσθέτετε λίγο νεράκι ακόμα δοκιμάζοντας.
Διακοσμήστε με λίγο δυόσμο!!
ΥΛΙΚΑ για 4 πιάτα.
4 με 5 καρότα μεγάλα
1 μέτριο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
3 κλαράκια σέλινο
ελαιόλαδο
1 κουταλιά του γλυκού κύμινο
αλάτι,
1 κύβο κνορ κοτόπουλου
νερό.
Σε μία κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε κρεμμύδι σκόρδο σέλινο και καρότα κομμένα σε λεπτές φέτες, ρίχνετε το νερό με την κνορ και αφήνετε να σιγοβράσουν και να μαλακώσουν ,προσθέστε το κύμινο το αλάτι κ αν θέλετε κ λίγο πιπέρι στην συνέχεια βγάζετε τα υλικά από την κατσαρόλα με μία σουρωτή κουτάλα και τα περνάτε από το μπλέντερ,τα ρίχνετε πάλι μέσα στην κατσαρόλα και ανακατεύετε, εκεί εσείς θα κανονίσετε πόσο πηχτή την θέλετε.
Αν τη θέλετε πιο αραιή προσθέτετε λίγο νεράκι ακόμα δοκιμάζοντας.
Διακοσμήστε με λίγο δυόσμο!!