Μια συνταγή της κυρίας
Gogo Samiou για
ΣΠΙΤΙΚΑ ΤΣΙΠΣ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ Σπιτικά τσίπς με ρίγανη Πώς τα φτιάχνουμε Κόβουμε της πατατούλες από την μεριά του τρίφτη που είναι για της λεπτές φέτες της βάζουμε μέσα σε ένα μπολ αλλάζουμε τουλάχιστον 5-6 νερά πρέπει να φύγει καλά όλο το άμυλο για να μην κολλάνε μεταξύ τους τα αφήνουμε περίπου 15λεπτα στο νερό για να σκληρύνουν. Προσθέτουμε λίγο πιπέρι που τους δίνει την γεύση του εμπορίου αλάτι ρίγανη και τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι κατά προτίμηση καλαμποκέλαιο !!
Για το ντιπάκι
Ανακατέψτε ένα κεσεδάκι γιαούρτι
2 κουτ.σούπας μαγιονέζα
2 κουτ.σούπας κέτσαπ
1 κουτ,σούπας μουστάρδα και συνοδέψτετα ...!!!