ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!
Πραγματικά υπέροχη!
Υλικά
- 250 γρ. ταραμά κόκκινο (εδώ χρησιμοποιήθηκε άσπρος)
- 1 κρεμμύδι, πολτοποιημένο στο μούλτι και στραγγισμένο
- χυμός από 3 λεμόνια
- 1 μεγάλο πακέτο και μισό μικρό πακέτο ψωμί του τοστ (με ή χωρίς κόρα), μουσκεμένο και πολύ καλά στυμμένο
- 2 ποτήρια ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Συγκεντρώνουμε όλα τα υλικά της συνταγής στον πάγκο της κουζίνας μας.
- Βάζουμε στο κάδο του μίξερ το ψωμί καλά στυμμένο και το δουλεύουμε σε μεσαία ταχύτητα για σχεδόν 10 λεπτά, μέχρι να γίνει σαν κρέμα.
- Χωρίς να διακόψουμε το χτύπημα προσθέτουμε σταδιακά το στραγγισμένο κρεμμύδι, λίγο - λίγο ώσπου να τελειώσει όλο.
- Συνεχίζουμε να προσθέτουμε τον ταραμά, το λεμόνι και το λάδι εναλλάξ λίγο - λίγο μέχρι να τελειώσουν όλα τα υλικά.
- Όσο δουλεύουμε τον ταραμά, δοκιμάζουμε και προσαρμόζουμε τα υλικά σύμφωνα με τα γούστα μας, αφαιρώντας ή προσθέτοντας υλικά ανάλογα.
Ακολουθήστε μας στο Google News!