ΚΟΡΜΟΣ ΜΕΡΕΝΤΑΣ
Γλυκάκι κλασικό και αγαπημένο
Υλικά:
- 1 Μερέντα 400 γρ.
- 1 κρέμα γάλακτος 200 ml.
- 1,5 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
- 70 γρ .κουβερτούρα
- 2 κουταλιές της σούπας Βιτάμ
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ χτύπησα με το μίξερ την κρέμα γάλακτος να αφρατέψει.
- Στη συνέχεια πρόσθεσα τη Μερέντα και τα ανακάτεψα με ένα κουτάλι.
- Έσπασα σε μικρά κομμάτια τα μπισκότα και τα πρόσθεσα μέσα στο μπολ.
- Έλιωσα ην κουβερτούρα με το Βιτάμ και τα ενσωμάτωσα όλα μαζί.
- Έβαλα το μίγμα σε λαδόκολλα, το τύλιξα, το έβαλα στη φόρμα του κέικ και το έβαλα στην κατάψυξη για 3 ώρες να σφίξει.
- Το έβγαλα και γαρνίρισα με κουβερτούρα μαύρη και λευκή.
- Έτοιμο να το απολαύσουμε.
ΠΗΓΗ: Κατερινα Μαδικα