Κορμός μερέντας



ΚΟΡΜΟΣ ΜΕΡΕΝΤΑΣ


Γλυκάκι κλασικό και αγαπημένο


Υλικά:

  • 1 Μερέντα 400 γρ.
  • 1 κρέμα γάλακτος 200 ml.
  • 1,5 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
  • 70 γρ .κουβερτούρα
  • 2 κουταλιές της σούπας Βιτάμ


Εκτέλεση:

  1. Σε ένα μπολ χτύπησα με το μίξερ την κρέμα γάλακτος να αφρατέψει.
  2. Στη συνέχεια πρόσθεσα τη Μερέντα και τα ανακάτεψα με ένα κουτάλι.
  3. Έσπασα σε μικρά κομμάτια τα μπισκότα και τα πρόσθεσα μέσα στο μπολ.
  4. Έλιωσα  ην κουβερτούρα με το Βιτάμ και τα ενσωμάτωσα όλα μαζί.
  5. Έβαλα το μίγμα σε λαδόκολλα, το τύλιξα, το έβαλα στη φόρμα του κέικ και το έβαλα στην κατάψυξη για 3 ώρες να σφίξει. 
  6. Το έβγαλα και γαρνίρισα με κουβερτούρα μαύρη και λευκή.
  7. Έτοιμο να το απολαύσουμε.