ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
Τόσο απλές μα τόσο θρεπτικές και νόστιμες!
Υλικά:
- Σαρδέλες (καθαρισμένες και πλυμένες)
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ρίγανη
- Ελαιόλαδο
- Μαϊντανός (ψιλοκομμένος)
- Φέτες ντομάτας
- Λίγο νερό
Εκτέλεση:
- Καθαρίζουμε και πλένουμε τις σαρδέλες. Τις τοποθετούμε σε ένα ταψί.
- Προσθέτουμε ελάχιστο αλάτι, πιπέρι και ρίγανη πάνω στις σαρδέλες.
- Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
- Τοποθετούμε φέτες ντομάτας πάνω από τις σαρδέλες και προσθέτουμε λίγο νεράκι στο ταψί.
- Ψήνουμε στο γκριλ, στον αέρα, για 25-30 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν οι σαρδέλες.