ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΣΠΕΣΙΑΛ ΑΦΡΑΤΗ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΤΑ !!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
5 αυγά,
155 γραμμάρια αλεύρι φαρίνα απ,
125 γραμμάρια.ζάχαρη,
3 κουταλιές της σούπας κακάο,
1 βανίλια
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε αλεύρι,βανίλια,κακάο κοσκινισμένα και ανακατεύουμε πάρα πολύ απαλά να μην βγεί ο αέρας.
Τοποθετούμε στην λαδόκολλα στο ταψί και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμένο για 25 λεπτά.
Πρέπει να κρυώσει πολύ καλά και να το κόψουμε.
ΚΡΕΜΑ:
Χτυπάμε 1 μόρφατ μεταλλικό κουτί με 2 κούπες άχνη ζάχαρη και λίγο γάλα σε σφιχτή σαντιγί.
Την χωρίζουμε σε δυο μπολ και στο ένα βάζουμε κακάο.
ΓΛΑΣΣΟ:
200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος,
200 γραμμάρια.
Κουβερτούρα,
1 κουταλιά της σούπας καλαμποκέλαιο.
ΓΛΑΣΣΟ ΑΣΠΡΟ:
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ 1 κούπα άχνη ζάχαρη με λίγες σταγόνες νερό.
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Τοποθετούμε το ένα παντεσπάνι, κρέμα,ξανά παντεσπάνι, κρέμα γλασσο,και διακόσμηση άσπρο γλάσο και σοκολάτα-γύρω γύρω χαμηλά τρούφα !