ΛΕΥΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ
ΥΛΙΚΑ:
500 γρ φυτικη κρεμα γαλακτος,
2 πακετα μπισκοτα πτι μπερ Παπαδοπουλου,
1 ζαχαρουχο γαλα (400 γρ)
200 γρ ψιλοκομμενο γλυκο κουταλιου νεραντζι,
250 γρ λευκη σοκολατα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βαζουμε στο μπολ την κρεμα και την ανακατευουμε με.συρμα 2 λεπτα!
Ριχνουμε το ζαχαρουχο και ανακατευουμε 1 λεπτο!
Σπαμε τα μπισκοτα και ανακατευουμε με μαριζ να μουσκευουν καλα!
Τελος προσθετουμε το γλυκο νεραντζι ανακατευουμε 1 λεπτο!
Τοποθετουμε το μιγμα πανω σε λαδοκολα το κλεινουμε καλα και προσπαθουμε να το ρολαρουμε!
Το βαζουμε καταψυξη ολη νυχτα!
Την επομενη το βγαζουμε!
Βγαζουμε την λαδόκολλα και λιωνουμε την σοκολατα σε μπεν μαρι και την ριχνουμε πανω!
Διακοσμηση τριμμενη σοκολατα και γλυκο νεραντζι!