Τεμπέλικα πιτάκια με ζαμπόν, φέτα, σπανάκι


Μια συνταγή της κυρίας Μαρια Μαρδα για ΤΕΜΠΕΛΙΚΑ ΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ, ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ

Τεμπέλικα πιτάκια με ζαμπόν,φέτα,σπανάκι


Πανεύκολα, αφράτα πιτακια!!!

Υλικά
2 κεσεδάκια γιαούρτι,
1 κεσεδάκι σπορέλαιο,
1 κεσεδάκι φέτα τριμμένη,
1 κεσεδάκι κασέρι τριμμένο,
1 κουταλάκι αλάτι,
600 με 700 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις,
2 κουταλάκια μπέικιν ,
1 κρόκο αυγού για το άλειμμα.

Για την γέμιση
1}Στην πρώτη μπάλα 5 φέτες ζαμπόν η παριζάκι κομμένο σε μικρά κομματάκια
2} Στην δεύτερη μπάλα 1 φλυτζάνι σπανάκι κατεψυγμένο
3} Στην τρίτη μπάλα την αφήνουμε σκέτη
οδηγίες παρακάτω στην συνέχεια!

Σε μία λεκανη ανακατεύουμε τα γιαούρτια, το σπορέλαιο, το αλάτι, το αλεύρι και το μπέικιν.
Αφού πετύχουμε μία εύπλαστη ζύμη προσθέτουμε τη φέτα και το κασέρι.
Ζυμώνουμε καλά.

Χωρίζουμε τη ζύμη σε τρείς μπάλες.
Τη μια μπάλα την αφήνουμε έτσι όπως είναι, στην άλλη μπάλα προσθέτουμε 5 φέτες ζαμπόν η παριζάκι κομμένο σε μικρά κομματάκια και ζυμώνουμε να πάει παντού.
Στην τρίτη μπάλα προσθέτουμε ένα φλυτζάνι σπανάκι καταψυγμένο και ζυμώνουμε να πάει το σπανάκι σε όλη τη ζύμη.
Φτιάχνουμε μικρά πιτάκια και τα βάζουμε στο ταψί πάνω σε λαδόκολλα.
Αλείφουμε με τον κρόκο και ψήνουμε στους 180 στις αντιστάσεις μέχρι να πάρουν χρώμα!!