Σε ένα κατσαρολάκι, λιώνουμε το βούτυρο. Μόλις κάψει, προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα μήλα, την κανέλα, τη ζάχαρη καστανή (ή ζάχαρη καρύδας), το μέλι και τα καρύδια.
Βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία για δέκα λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά.
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
Κόβουμε το φύλλο σφολιάτας σε τετράγωνα κομμάτια. Χαράζουμε κάθετα 3-4 λωρίδες στη μέση κάθε κομματιού.
Τοποθετούμε λίγη από τη γέμιση διαγώνια σε κάθε τετράγωνο και τυλίγουμε.
Αλείφουμε με τον κρόκο αυγού διαλυμένο σε λίγο νερό.
Ψήνουμε στους 180°C στον αέρα μέχρι να ροδίσουν.
Αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!