ΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ, ΓΕΜΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΖΑΜΠΟΝ
Υλικά
- ψωμί φέτες του τοστ [χρησιμοποίησα γαλοπούλα εγώ βραστή ]
- τυρί σε τετράγωνες φέτες κομμένο μαλακό να λιώνει τύπου γκούντα κτλ
- φέτες ζαμπόν ,η γαλοπούλα λεπτοκομμένο
- τυράκια σε τρυγωνάκι [ ποσότητα ανάλογα πόσα ρολάκια θα φτιάξετε ,δείτε φωτογραφία
- αυγά και φρυγανιά
- Καλαμποκέλαιο για τηγάνι
Εκτέλεση
- Σε κάθε φέτα τοποθετούμε το τυρί και το ζαμπόν και τέλος το τριγωνάκι τυρί .
- Σκεπάζουμε με άλλη μία φέτα ψωμί που έχουμε περάσει με λίγο βούτυρο,.Με τον πλάστη τα πατάμε ρολάροντας από πάνω να πατικώθουν και να γίνουν όσο πιο λεπτά.
- Τυλίγουμε σε ρολλάκια και τα βουτάμε σε αυγό πρώτα και μετά σε φρυγανιά τριμμένη .
- Μόλις τα τυλίξουμε και τα κάνουμε ρολό τα στερεώνουμε με μία οδοντογλυφίδα η από 2 δεξιά και αριστερά
- Τηγανίζουμε σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία προσέχοντας μην αρπάξουν.
- ΠΡΟΣΟΧΗ ..Βγάλτε τις οδοντογλυφίδες μόλις τα βγάλετε από το τηγάνι .
- Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε με μια σαλάτα.
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!