Ο κλασικός κορμός της μαμάς



Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ


ΥΛΙΚΑ:
2 πακετα μπισκοτα παπαδοπουλου πτι μπερ,
250 γρ βιταμ.μαλακο,
125 γρ αχνη ζαχαρη,
6 κουταλιες της σουπας κακαο,
1 φλυντζανακι του καφε κονιακ,
200ml γαλα φρεσκο!!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βαζουμε στο μπολ το βιταμ-αχνη-κακαο και το δουλευουμε 5 λεπτα!
Προσθετουμε το κονιακ και τα μπισκοτα τα οποια βουταμε συνχρονως δευτερολεπτα στο γαλα!
Ανακατευουμε ολα μαζι !
Βαζουμε στον παγκο αλουμινοχαρτο πανω στο αλουμινοχαρτο βαζουμε λαδοκολα και τοποθετουμε το μιγμα μας!
Το κλεινουμε καλα και προσπαθουμε να του δωσουμε το σχημα ρολαροντας το πολλες φορες!
Τοποθετουμε καταψυξη ολη νυχτα!
Την επομενη κανουμε το ΓΛΑΣΣΟ 
100 γρ κουβερτουρα λιωμενη με 30γρ/γαλα εβαπορε αδιαλυτο!
Βγαζουμε τον κορμο απο την καταψυξη βγαζουμε λαδοκολα-αλουμινοχαρτο τοποθετουμε τον κορμο πανω σε μια σχαρα και ριχνουμε το γλασσο!