Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα μας και όταν ζεσταθεί ρίχνουμε μέσα το κρέας και το σοτάρουμε.
Μόλις είναι έτοιμο το βγάζουμε και στο ίδιο λάδι ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο να μαραθούν.
Μετά βάζουμε ξανά το κρέας και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το λεμόνι.
Συμπληρώνουμε νερό και το αφήνουμε να βράσει.
Στον χρόνο που βράζει το κρεατάκι μας εμείς τηγανίζουμε τις πατάτες και όταν είναι έτοιμο το κρέας και αφού προσέχουμε να υπάρχει αρκετή σαλτσούλα στην κατσαρόλα, τότε ρίχνουμε τις πατάτες και το λεμόνι και τ' αφήνουμε να πάρει μερικές βράσεις ακόμα το φαγάκι μας.
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!