Χοιρινές μπουκίτσες με κρασί και μουστάρδα



ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ


Εχετε χοιρινό και θέλετε να το μαγειρέψετε νόστιμα, γρήγορα και εύκολα;
Επιτυχία εγγυημένη ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ !!!

600 γρ. χοιρινό (κιλότο κατά προτίμηση) σε μπουκιές
1 κουτ.σούπας. ρίγανη
1 κουτ.γλυκού. κόλιανδρο
1/2 κουτ.γλυκού. θυμάρι
2 κουτ.σούπας. πικάντικη μουστάρδα
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 πράσινη πιπεριά σε λωρίδες
ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Σε βαθύ τηγάνι σοτάρουμε το κρέας σε ελαιόλαδο, για 15 λεπτά σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Προσθέτουμε και τις πιπεριές
Σβήνουμε με το κρασί και αλατοπιπερώνουμε.
Προσθέτουμε τη ρίγανη, τον κόλιανδρο, το θυμάρι και τη μουστάρδα, ανακατεύουμε καλά και χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή.
Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για ακόμα 20 λεπτά.
Θέλουμε να δέσει η σάλτσα του
Σερβίρουμε και συνοδεύουμε με φρεσκοτηγανισμένες πατάτες ή με ρύζι πιλάφι .


Χοιρινές μπουκίτσες με κρασί και μουστάρδα