Μια συνταγή της κυρίας Tzela Antonopoulou για ΧΟΙΡΙΝΑ ΣΝΙΤΣΕΛ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Χοιρινά σνίτσελ στο φούρνο
Πεντανόστιμα και με πολύ τραγανή κρούστα!
Υλικά
6 κομμάτια σνίτσελ χοιρινό τρανς
2 αβγά
1 1/2 κούπα φρυγανιά τριμμένη
1 κούπα αλεύρι καλαμποκιού
1 κ.σ πάπρικα γλυκιά
1/2 κ.γ σκόρδο σε σκόνη ή 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1/2 κ.γ αλάτι
Φρεσκοκομμένο πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ανακατεύω την φρυγανιά , το καλαμποκαλευρο , την πάπρικα και τη σκόνη σκόρδου . (αν επιλέξω να βάλω σκελίδα σκόρδο τη λιώνω και την προσθέτω στο μίγμα των αβγων).
Σε ένα άλλο πιάτο χτυπάω ελαφρώς τα αβγά και αλατοπιπερώνω.
Περνάω κάθε κομμάτι σνίτσελ μέσα από το αβγό και μετά στο μείγμα της φρυγανιας.
Τα βάζω σε ταψάκι που έχω στρώσει με λαδόκολλα τα ραντίζω με λαδακι και τα ψήνω στο αεροθερμο στους 200 βαθμούς μέχρι να χρυσαφισουν.
Σερβίρω με πατατούλες τηγανητές ή με πουρέ!