ΜπισκοτοΤσουρεκάκια

ΜΠΙΣΚΟΤΟΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙΑ

ΜΠΙΣΚΟΤΟΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙΑ


Υλικά:

  • 4 αυγά
  • 2 στραγγιστά γιαούρτια των 200 γρ.
  • 300 γρ. ζάχαρη.
  • 250 γρ. καλαμποκέλαιο
  • 2 φακελάκια μπέικιν πάουντερ
  • 1 κ.γλ. κακουλέ
  • 1 κ.γλ. μαχλέπι
  • 2 κιλά αλεύρι Κούλα


Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με τα μπέικιν πάουντερ, το κακουλέ και το μαχλέπι.
  2. Σε ένα μπολ χτυπάμε με ένα σύρμα χειρός τα αυγά με τη ζάχαρη.
  3. Έπειτα προσθέτουμε το λάδι και στη συνέχεια τα γιαούρτια.
  4. Όταν ενσωματωθούν, τα ρίχνουμε μέσα στο μπολ με το αλεύρι και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια ζύμη μαλακή που να πλάθεται. 
  5. Πλάθουμε τα Μπισκοτοτσουρεκάκια σε ό,τι σχήμα θέλουμε.
  6. Αλείφουμε με αυγό, πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις έως ότου ροδίσουν.

ΜΠΙΣΚΟΤΟΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙΑ


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget