ΜΠΙΣΚΟΤΟΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙΑ
Υλικά:
- 4 αυγά
- 2 στραγγιστά γιαούρτια των 200 γρ.
- 300 γρ. ζάχαρη.
- 250 γρ. καλαμποκέλαιο
- 2 φακελάκια μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.γλ. κακουλέ
- 1 κ.γλ. μαχλέπι
- 2 κιλά αλεύρι Κούλα
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με τα μπέικιν πάουντερ, το κακουλέ και το μαχλέπι.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε με ένα σύρμα χειρός τα αυγά με τη ζάχαρη.
- Έπειτα προσθέτουμε το λάδι και στη συνέχεια τα γιαούρτια.
- Όταν ενσωματωθούν, τα ρίχνουμε μέσα στο μπολ με το αλεύρι και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια ζύμη μαλακή που να πλάθεται.
- Πλάθουμε τα Μπισκοτοτσουρεκάκια σε ό,τι σχήμα θέλουμε.
- Αλείφουμε με αυγό, πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις έως ότου ροδίσουν.
ΠΗΓΗ: Κατερινα Μαδικα
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!