Παγωτό καραμέλα με καραμελωμένα αμύγδαλα

ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ

ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ


Υπέροχο και απολαυστικό!


Υλικά

(όλα τα υλικά πρέπει να είναι παγωμένα)
  • 1 φυτική σαντιγί 500 γρ.
  • 1 κουτί ζαχαρούχο καραμέλας.
  • 1 κουτί εβαπορέ.
  • 1 κ.σ. μέλι.
  • 2 βανίλιες.
  • 1/2 ποτήρι νερού αμύγδαλα καραμελωμένα


Εκτέλεση

  1. Αρχικά χτυπάμε τη φυτική σαντιγί να αφρατέψει.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε το μέλι, τις βανίλιες, το ζαχαρούχο και τέλος το εβαπορέ.
  3. Το βάζουμε στην κατάψυξη για 1 ώρα.
  4. Το βγάζουμε, το ξαναχτυπάμε και το βάζουμε πάλι στην κατάψυξη.
  5. Μετά από 2 ώρες το βγάζουμε, ανακατεύουμε ελαφριά με ένα κουτάλι και προσθέτουμε τα αμύγδαλα. 
  6. Το γαρνίρουμε με αμύγδαλα και σιρόπι καραμέλας.

ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ

Δημιουργός συνταγής: Κατερινα Μαδικα

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget