ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ
Υπέροχο και απολαυστικό!
Υλικά
(όλα τα υλικά πρέπει να είναι παγωμένα)
- 1 φυτική σαντιγί 500 γρ.
- 1 κουτί ζαχαρούχο καραμέλας.
- 1 κουτί εβαπορέ.
- 1 κ.σ. μέλι.
- 2 βανίλιες.
- 1/2 ποτήρι νερού αμύγδαλα καραμελωμένα
Εκτέλεση
- Αρχικά χτυπάμε τη φυτική σαντιγί να αφρατέψει.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το μέλι, τις βανίλιες, το ζαχαρούχο και τέλος το εβαπορέ.
- Το βάζουμε στην κατάψυξη για 1 ώρα.
- Το βγάζουμε, το ξαναχτυπάμε και το βάζουμε πάλι στην κατάψυξη.
- Μετά από 2 ώρες το βγάζουμε, ανακατεύουμε ελαφριά με ένα κουτάλι και προσθέτουμε τα αμύγδαλα.
- Το γαρνίρουμε με αμύγδαλα και σιρόπι καραμέλας.