Λαζανάκι με σως τυριού
Υλικά
1 πακέτο λαζανάκι
2 μικρές κρέμες γάλακτος
200 γραμμ. τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια
100 γραμμ. φέτα
1 κούπα κίτρινο τυρί
1 συσκευασία μανιτάρια
1 συσκευασία μπέικον
1 κ.σ. βούτυρο
αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Τα λαζανάκια τα βράζετε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και ρίχνετε πολύ λίγο ελαιόλαδο στο νερό που βράζουν.
Για τη σως βάζετε το βούτυρο σε ένα βαθύ τηγάνι και τα μανιτάρια να σοταρίσουν.
Προσθέτετε το μπέικον για λίγα λεπτά να πάρει λίγο χρώμα άλλα να μην ξεραθεί.
Μετά ρίχνετε τη Φιλαδέλφεια και τη φέτα, την κρέμα γάλακτος, λίγο αλάτι και μπόλικο πιπέρι.
Τα αφήνετε να βράσουν για μερικά λεπτά να γίνουν όλα μαζί μια παχύρρευστη σως και μόλις το σβήσετε ρίχνετε την μισή κούπα κίτρινο τυρί.
Μετά ρίχνετε τη Φιλαδέλφεια και τη φέτα, την κρέμα γάλακτος, λίγο αλάτι και μπόλικο πιπέρι.
Τα αφήνετε να βράσουν για μερικά λεπτά να γίνουν όλα μαζί μια παχύρρευστη σως και μόλις το σβήσετε ρίχνετε την μισή κούπα κίτρινο τυρί.
Το υπόλοιπο τυρί το ρίχνετε πάνω από τα λαζανάκια όταν τα σερβίρετε.