ΑΤΣΜΑ
Υλικά
600 μλ. Χλιαρό γάλα,
300 μλ Ηλιέλαιο,
3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη,
1,5 κουταλιά της σούπας αλάτι,
2 πακέτα(50 γρ) φρέσκια μαγιά η δυο φακελάκια ξερή ,
2 αυγά (ασπράδι μέσα στην ζύμη, και οι κρόκοι για επάλειψη από πάνω με μια κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος ),
1 κιλό +1 μικρό ποτήρι αλεύρι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Θέλουμε μαλακή ζύμη.
Περιμένουμε 1 ώρα και μετά κάνουμε 25 "ψωμάκια" και μέσα βάζουμε ότι θέλουμε εγώ στα μισά έβαλα λουκάνικο, μουστάρδα κέτσαπ, και στα άλλα μισά φέτα .
Μετά τα βάζουμε στο ταψί και τα καλύπτουμε με σελοφάν η μία σακούλα και περιμένουμε ξανά το λιγότερο μισή ώρα.
Αλείφουμε με τον κρόκο που έχουμε χτυπήσει με την κρέμα γάλακτος ρίχνουμε και λίγο σουσάμι αν θέλουμε και ψήνουμε περίπου στους 180 στον αέρα μέχρι να ροδίσουν περίπου μισή ώρα.
Δημιουργός συνταγής: Artemis Stamatis