Ρολό κοτόπουλο λεμονάτο



ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΛΕΜΟΝΑΤΟ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χρησιμοποίησα τα στήθη από 2 ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ.
Ζήτησα απο τον χασάπη μου να τα ανοίξει και αφού τα ΛΑΔΩΣΑ καλά, έριξα λίγο ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ και κομμάτια απο ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ.
Το τυλιξα με προσοχη, το εδεσα με σπαγγο και το σοταρισα με λιγο ΛΑΔΙ στην κατσαρολα.
Άφησα να ροδισει καλα και έσβησα με ΛΕΜΟΝΙ.
Έριξα λιγο ΝΕΡΟ και το σιγοέβρασα.
Στο τελος το έβγαλα απο την κατσαρόλα και αφου κρύωσε λιγο το έκοψα σε ροδέλες.
Στο ζουμακι πρόσθεσα λιγο ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ (περιπου 1 κουταλακι) αραιωμενο σε λιγο ΝΕΡΑΚΙ και έδεσα τη σαλτσα.
Σερβίρουμε με πατατες τηγανητές ή ρυζι!
Εγώ χρησιμοποιω ρυζι νυχακι.


Δημιουργός συνταγής: Ρουλα Λυρου

Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!