Πτι Φουρ

ΠΤΙ ΦΟΥΡ

ΠΤΙ ΦΟΥΡ


Υλικά

  • 350 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 250 γρ. άχνη ζάχαρη
  • 3 αυγά
  • 2 βανίλιες
  • 500 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο
  • 400 γρ. κουβερτούρα
  • 200 γρ. τρούφα
  • μαρμελάδα βερίκοκο


Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη και τις βανίλιες για δεκαπέντε λεπτά.
  2. Ρίχνουμε ένα - ένα τα αυγά και στο τέλος το αλεύρι λίγο - λίγο.
  3. Βάζουμε το μείγμα στο κορνέ και κάνουμε ό,τι σχέδια θέλουμε, μακρόστενα, στρογγυλά ή μισοφέγγαρα.
  4. Τα ψήνουμε για 12 με 15 λεπτά, στους 170 βαθμούς, πάνω - κάτω.
  5. Αφήνουμε να κρυώσουν καλά και γεμίζουμε με μαρμελάδα.
  6. Λιώνουμε την κουβερτούρα και τα βουτάμε στην κουβερτούρα και μετά στην τρούφα.
  7. Τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν και είναι έτοιμα.

ΠΤΙ ΦΟΥΡ
ΠΤΙ ΦΟΥΡ

Δημιουργός συνταγής: Ασπα Φλωρου

Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget