ΠΤΙ ΦΟΥΡ
Υλικά
- 350 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 250 γρ. άχνη ζάχαρη
- 3 αυγά
- 2 βανίλιες
- 500 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο
- 400 γρ. κουβερτούρα
- 200 γρ. τρούφα
- μαρμελάδα βερίκοκο
Εκτέλεση
- Χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη και τις βανίλιες για δεκαπέντε λεπτά.
- Ρίχνουμε ένα - ένα τα αυγά και στο τέλος το αλεύρι λίγο - λίγο.
- Βάζουμε το μείγμα στο κορνέ και κάνουμε ό,τι σχέδια θέλουμε, μακρόστενα, στρογγυλά ή μισοφέγγαρα.
- Τα ψήνουμε για 12 με 15 λεπτά, στους 170 βαθμούς, πάνω - κάτω.
- Αφήνουμε να κρυώσουν καλά και γεμίζουμε με μαρμελάδα.
- Λιώνουμε την κουβερτούρα και τα βουτάμε στην κουβερτούρα και μετά στην τρούφα.
- Τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν και είναι έτοιμα.
Δημιουργός συνταγής: Ασπα Φλωρου
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!