ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΚΕΤΟ ΛΟΥΚΟΥΜΙ
Ενας πολύ απλός τρόπος για να ψήσετε μπριζόλες και να λιώνουν σαν λουκουμάκι !!!
Υλικά
Μπριζόλες χοιρινές προτιμήστε λαιμού αν θέλετε καλύτερα
αλάτι
ρίγανη
ελαιόλαδο
Νάιλον σακουλάκι
Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά μπριζόλες .
Σε μία επιφάνεια ή σχάρα νεροχύτη τις τοποθετούμε και ραντίζουμε με λάδι αλάτι και ρίγανη
και από τις δύο πλευρές και με το χέρι τρίβουμε να καλύψουμε όλη την μπριζόλα
Τις τοποθετούμε μέσα στο νάιλον σακουλάκι και τις αφήνουμε όσο πιο πολλές ώρες μπορούμε ---εγώ από το βράδυ --
Ζεσταίνουμε το τηγάνι γκριλ πολύ καλά να κάψει ,τις βάζουμε μέσα και τις αφήνουμε μέχρι να δούμε ότι αν τις σηκώσουμε με το πιρούνι ξεκολλάνε άνετα .
Τότε γυρίζουμε κι από την άλλη πλευρά και κάνουμε το ίδιο .
Μετά χαμηλώνουμε την θερμοκρασία σκεπάζουμε με ένα καπάκι το τηγάνι και αφήνουμε να ψηθούν περίπου 20 λεπτά από την μία και 20 από την άλλη πλευρά.
Λίγο πριν το τέλος δυναμώνουμε την θερμοκρασία να πάρουν χρώμα ωραίο γυρνώντας τακτικά σε όλη την διάρκεια ψησίματος πότε από την μία και πότε από την άλλη πλευρά
Σερβίρουμε με πατάτες ροδελίτσες τηγανητές ή σκέτες με σαλάτα ή ότι άλλο μας αρέσει .
Καλή όρεξη είναι πολύ μαλακές λιώνουν στο στόμα !!!!
Μεγάλο ρόλο επιτυχίας και το μαντεμένιο γκριλ τηγάνι γεύση σαν στα κάρβουνα !!!
Μπριζόλες σκέτο λουκούμι