Σοκολατένιο Cheesecake



ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ CHEESECAKE

Υλικά
175 γρ. μπισκότα τύπου digestive θρυμματισμένα.
500 γρ. τυρί κρέμα.
100 γρ. κουβερτούρα μαύρη λιωμένη.
300 γρ. κουβερτούρα γάλακτος λιωμένη.
80 γρ. βούτυρο λιωμένο

Εκτέλεση
Ανακατεύετε τα θρυμματισμένα μπισκότα με το βούτυρο να γίνουν σαν μια άμμος και στρώνετε σε ένα τσέρκι με διάμετρο 22cm.
Ανακατεύετε το τυρί με την σοκολάτα γάλακτος, προσθέστε και την μαύρη και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως άλλα να δημιουργηθούν κύματα στο γλυκό.
Αδειάζετε το μείγμα στην φόρμα, λειαίνετε την επιφάνεια από πάνω και βάζετε στο ψυγείο να παγώσει για 4 ώρες ή όλη την νύχτα.


Δημιουργός συνταγής: Gogo Samiou