ΚΟΤΣΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ
Υλικά
- 2 κότσια
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 2 κ.γ. μέλι
- 2 σκ. σκόρδο
- 2 πορτοκάλια το χυμό
- ελαιόλαδο
- δεντρολίβανο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Μπήγουμε το σκόρδο στο κρέας.
- Τοποθετούμε σε μια γάστρα και περιχύνουμε από πάνω όλα τα υλικά.
- Σκεπάζουμε και ψήνουμε σε στους 200° με αντίσταση, για δυόμισι ώρες. Κάπου κάπου ανοίγουμε και αλείφουμε με τα ζουμιά του.
- Στο τέλος αφήνουμε με ανοιχτό καπάκι για να πάρει χρώμα!!
Δημιουργός συνταγής: Άννα Αννούλα
Ακολουθήστε μας στο Google News!