
ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
Πολύ νόστιμο Λουκουμάκι !!!
Υλικά!
Μπριζόλες Χοιρινές
Πατάτες
Χυμό λεμονιού
Χυμό πορτοκαλιού
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Θυμάρι
Σκόρδο
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε τις μπριζόλες και τις πατάτες κομμένες και τις στραγγίζουμε .
Τα βάζουμε στο ταψί ρίχνουμε το χυμό από τα λεμόνια και το πορτοκάλι.
Ρίχνουμε το αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λίγο Θυμάρι, το σκόρδο, το λάδι και ανακατεύουμε.
Σκεπάζουμε με χαρτί ψησίματος και αλουμινόχαρτο.
Ψήσιμο στους 220 βαθμούς Κελσίου , στη μία ώρα ψησίματος αφαιρούμε το χαρτί και το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα το κρέας και οι πατάτες.
Έγινε πολύ νόστιμο (λουκουμάκι).
