ΧΑΤΣΑΠΟΥΡΙ Ή ΠΙΤΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
Για την ζύμη :
500 γρ γάλα η νερό χλιαρό
1 φακελάκι μαγιά
1 φλ του καφέ ηλιέλαιο
1 κ γ αλάτι
1 κ σ ζάχαρη
Αλεύρι γοχ όσο πάρει περίπου ένα κιλό για να γίνει μαλακή ζύμη .
1 φακελάκι μαγιά
1 φλ του καφέ ηλιέλαιο
1 κ γ αλάτι
1 κ σ ζάχαρη
Αλεύρι γοχ όσο πάρει περίπου ένα κιλό για να γίνει μαλακή ζύμη .
Για την γέμιση :
Φέτα
Φέτα
γκούντα
1 αυγό
Η ζύμη αφήνουμε 30-50 λεπτά να φουσκώσει.
Ανοίγουμε στο μέγεθος του τηγάνι βάζουμε τη γέμιση, μαζεύουμε σε πουγκί και ξανά ανοίγουμε
Τα ψήνουμε στο ζεστό τηγάνι χωρίς λάδι σε μέτρα μπρος χαμηλή φωτιά και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσουν , αφού ψηθούν τα αλείφω με βούτυρο .
8 κομμάτια μου βγήκανε.
Σε μερικά έβαλα πατάτες με κασέρι!
Η ζύμη αφήνουμε 30-50 λεπτά να φουσκώσει.
Ανοίγουμε στο μέγεθος του τηγάνι βάζουμε τη γέμιση, μαζεύουμε σε πουγκί και ξανά ανοίγουμε
Τα ψήνουμε στο ζεστό τηγάνι χωρίς λάδι σε μέτρα μπρος χαμηλή φωτιά και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσουν , αφού ψηθούν τα αλείφω με βούτυρο .
8 κομμάτια μου βγήκανε.
Σε μερικά έβαλα πατάτες με κασέρι!
Δημιουργός συνταγής: Άννα Αννούλα
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!