Μια συνταγή της κυρίας Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou για ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Μπουρεκάκια με λαχανικά και φέτα
1 πακ. Φύλλο κρούστας
2 κρεμμύδια κομμένα σε καρέ
1 πιπεριά Φλωρίνης κομμενη σε καρέ
1 πιπεριά κίτρινη κομμενη σε καρέ
2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε καρέ
1 κρεμμυδάκι φρεσκο
2 κολοκυθάκια κομμένα σε μικρα κυβάκια
1 καροτο τριμμένο
Φέτα πικάντικη
Αλατι
Πιπερι
Κουρκουμά
Πάπρικα
Βαζουμε σε ενα βαθυ τηγανι λιγο ελαιολαδο και ριχνουμε τα λαχανικά μας, τα μπαχαρικα μας και αφηνουμε κανα 10λεπτο να μαραθουν και να πιουν τα υγρα τους.
Αφήνουμε στην ακρη να κρυωσει τελείως η γεμιση.
Λιγο πριν αρχίσουμε το γεμισμα ρίχνουμε φετα σε κομματάκια και ανακατεύουμε.
Παίρνουμε τα φυλλα κρούστας και τα κοβουμε στην μεση από την μικροτερη πλευρά.
Παιρνουμε ενα ενα φυλλο, βαζουμε μια γεμάτη κουταλια απο την γεμιση στο κεντρο, γυριζουμε τα πλαινα και ρολαρουμε. Στο τελος του φυλλου το βρεχουμε με λιγο νερο για να κολλήσει και να μην μας ανοίξει.
Επαναλαμβανουμε την διαδικασία μεχρι να τελειωσουν τα φυλλα.
Βγαινουν 24 κομμάτια.
Τηγανιζουμε σε ηλιέλαιο μεχρι να ροδισουν καλα....