ΤΥΡΟΠΙΤΣΑΚΙΑ
Εγώ έκανα διπλή δόση και μου βγήκανε 22 κομμάτιαΥλικα
2 Αυγα
1/4 κουπα λαδι ελαφρυ
1 πακετο αλευρι φαρινα ίσως κ λιγοτερο θα το δειτε στο χερι
1 φακελακι μπεικιν παουντερ
Ενα κομματι τυρι φετα
1 κουπα τυρι σκληρο Δανιας
Μιση πρασινη και μιση φλωρινης πιπερια
Παριζα σε κυβους
αλατι
Εκτελεση
Χτυπαμε πρωτα τα αυγα καλα!
Ριχνουμε το λαδι και ανακατευουμε!
Προσθετουμε τα τυρια!
Η φετα σπασμένη με τα δαχτυλα οι πιπεριες κ η παριζα σε μικρους κυβους!
Ριχνουμε το αλευρι το μπεικιν το αλατι ανακατευουμε και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο για 25 λεπτα στους 180!
Για το άλειμμα λαδακι σκετο!
Χτυπαμε πρωτα τα αυγα καλα!
Ριχνουμε το λαδι και ανακατευουμε!
Προσθετουμε τα τυρια!
Η φετα σπασμένη με τα δαχτυλα οι πιπεριες κ η παριζα σε μικρους κυβους!
Ριχνουμε το αλευρι το μπεικιν το αλατι ανακατευουμε και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο για 25 λεπτα στους 180!
Για το άλειμμα λαδακι σκετο!