Τυροπιτσάκια



ΤΥΡΟΠΙΤΣΑΚΙΑ

Εγώ έκανα διπλή δόση και μου βγήκανε 22 κομμάτια

Υλικα
2 Αυγα
1/4 κουπα λαδι ελαφρυ
1 πακετο αλευρι φαρινα ίσως κ λιγοτερο θα το δειτε στο χερι
1 φακελακι μπεικιν παουντερ
Ενα κομματι τυρι φετα
1 κουπα τυρι σκληρο Δανιας
Μιση πρασινη και μιση φλωρινης πιπερια
Παριζα σε κυβους
αλατι

Εκτελεση
Χτυπαμε πρωτα τα αυγα καλα!
Ριχνουμε το λαδι και ανακατευουμε!
Προσθετουμε τα τυρια!
Η φετα σπασμένη με τα δαχτυλα οι πιπεριες κ η παριζα σε μικρους κυβους!
Ριχνουμε το αλευρι το μπεικιν το αλατι ανακατευουμε και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο για 25 λεπτα στους 180!
Για το άλειμμα λαδακι σκετο!


ΠΗΓΗ: συνταγή Gogo Samiou, εκτέλεση Άννα Αννούλα