Σε μια μικρή κατσαρόλα, σοτάρουμε σε ελαιόλαδο τα δύο κρεμμύδια και τη σκελίδα σκόρδου.
Προσθέτουμε τον κιμά και σοτάρουμε μέχρι να αλλάξει χρώμα.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, σπιτική σάλτσα ντομάτας, μοσχοκάρυδο, λίγη κανέλα, ζάχαρη και λίγο ζεστό νερό. Βράζουμε για περίπου 20 λεπτά μέχρι να σωθούν τα υγρά.
Αφαιρούμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά, τη φέτα και τη φρυγανιά. Ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα λαδωμένο ταψί, τοποθετούμε τα δύο πρώτα φύλλα Ζαγορίσιο, λαδώνοντάς τα.
Προσθέτουμε τη μισή γέμιση του κιμά και τοποθετούμε από πάνω 2 φέτες κίτρινο τυρί του τοστ.
Επαναλαμβάνουμε με άλλη μια στρώση κιμά και τις υπόλοιπες 2 φέτες κίτρινο τυρί του τοστ.
Καλύπτουμε με τα δύο τελευταία φύλλα, ραντίζοντας με νερό και ξίδι, λίγο λάδι και αλείφουμε με το αυγό.
Πασπαλίζουμε με μαύρο σουσάμι και χαράζουμε την πίτα.
Ψήνουμε στους 200°C στον αέρα για περίπου 40 λεπτά, μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!