Υπέροχο κέικ ινδοκάρυδο



ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΕΙΚ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ


Υλικά – Εκτέλεση
(όλα τα μετράμε με το φλιτζανάκι του ελληνικού καφέ)
4 αυγά
7 φλιτζ. του καφέ ζάχαρη
4 φλιτζ του καφέ ηλιέλαιο
2 βανίλιες
2 φλιτζ. σιμιγδάλι ψηλό
4 φλιτζ. Γάλα
Ένα φακελάκι μπεικιν
8 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Το ψήνουμε στο ταψί του φούρνου και βάζουμε λαδόκολλα από κάτω για 30 λεπτά

Σιρόπι
2 φλιτζ. τσαγιού νερό
2 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη
φλούδα λεμονιού

Τα βάζουμε για 5 λεπτά να βράζουν
Και όταν θα το σβήσουμε, προσθέτουμε 2 κουτ. της σούπας βούτυρο και 300 γρ. κουβερτούρα
Ετοιμάζουμε σε ένα πιάτο 150 γρ. ινδοκάρυδο,τα βουτάμε πρώτα στο σιρόπι και μετά στο ινδοκάρυδο (τα κομμένα κομμάτια του κέικ)


Δημιουργός συνταγής: Giannis Artemis Peteinarakis

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!