
ΓΚΑΝΑΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Η συνταγή του κέικ είναι αυτή που αναγράφεται στη φαρίνα, μόνο που έχω βάλει βούτυρο λουρπακ....
Θα σας δώσω δοσολογία για τη γκαναζ σοκολάτας
Όλα μαζί σε ένα κατσαρολάκι σε πάρα πολύ χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να λιώσει και να γίνει λεία.
Υλικά
250 γρ. κουβερτούρα
200 γρ. κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά σούπας μέλι
20γρ. βούτυρο ή βιτάμ
250 γρ. κουβερτούρα
200 γρ. κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά σούπας μέλι
20γρ. βούτυρο ή βιτάμ
Όλα μαζί σε ένα κατσαρολάκι σε πάρα πολύ χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να λιώσει και να γίνει λεία.
Δημιουργός συνταγής: Εύη εύη