Αρχική σελίδα ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ - ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ Τρουφάκια καρύδας με άρωμα αμυγδάλου
Τρουφάκια καρύδας με άρωμα αμυγδάλου
ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΡΥΔΑΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ Υλικά: 1 ζαχαρούχο γάλα 1 κ.γλ. υγρή βανίλια με άρωμα αμυγδάλου 180 γρ. ινδοκάρυδο Λιωμένη κουβερτούρα Ινδοκάρυδο για το πασπάλισμα Τριμμένο καρύδι Τριμμένο φουντούκι
Εκτέλεση: Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα, την υγρή βανίλια με άρωμα αμυγδάλου και το ινδοκάρυδο. Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για μισή ώρα ώστε να σφίξει η ζύμη. Πλάθουμε τη ζύμη σε μπαλάκια και τα ξαναβάζουμε στο ψυγείο για άλλη μισή ώρα. Τοποθετούμε τα μπαλάκια σε μια σχάρα με ένα ταψί από κάτω και τα περιχύνουμε με τη λιωμένη κουβερτούρα. Πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο, τριμμένο καρύδι και τριμμένο φουντούκι. Διατηρούμε τα τρουφάκια στο ψυγείο.
Δείτε επίσης:
Recent Posts Widget
Your browser does not support JavaScript!