ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΠΡΑΣΑ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έβαλα τις μπριζόλες με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και λάδι και τις έψησα για 30 λεπτά στους 250 βαθμούς.
Έβαλα μισό ποτήρι κρασί κόκκινο και το άφησα για 15 λεπτά ακόμα να εξατμιστεί το κρασί.
Στη συνέχεια πρόσθεσα τα πράσα, πιπέρι σε κόκκους, 1 κουταλιά κόκκινο πιπέρι, 1 ντομάτα ψιλοκομμένη και 1 ποτήρι νερό.
Χαμήλωσα στους 180 βαθμούς και το έψησα για 1 ώρα ακόμη.
Τα πράσα ζεματισμένα.