ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ
Απλά πεντανόστιμο!!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Έβαλα σε ένα τηγάνι λίγο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και τσιγάρισα το ΚΡΕΑΣ μέχρι να πάρει χρώμα και από τις δύο μεριές.
- Σε μια βαθιά κατσαρόλα έριξα ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ με το μάτι, έκαψε λίγο και πρόσθεσα 3 κ.γ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ.
- Αφού τσιγαρίστηκε λίγο έριξα και ΣΑΛΤΣΑ.
- Έριξα το ΛΑΧΑΝΟ κομμένο σε κομμάτια σιγά - σιγά και ανακάτευα.
- Σε αυτό το σημείο πρόσθεσα μισό ποτήρι ΝΕΡΟ.
- Όταν πήρε όλο το λάχανο πρόσθεσα το ΧΟΙΡΙΝΟ, ΑΛΑΤΙ και ΠΙΠΕΡΙ ΜΑΥΡΟ και ΚΟΚΚΙΝΟ.
- Πρόσθεσα ΝΕΡΟ τόσο όσο να σκεπαστεί το φαγητό.
- Σιγοέβρασα για μια ώρα περίπου μέχρι να βράσει το κρέας και να μείνει στο λαδάκι του.