
ΧΙΟΝΟΥΛΑ
Ένα λαχταριστό και πεντανόστιμο γλυκό που έχει την τιμητική του στο Χριστουγενιάτικο τραπέζι!!!
Υλικά
Για την κρέμα- 1 λίτρο γάλα
- 200 γρ κορν φλαουρ
- 250 μλ κρέμα γάλακτος 35%λιπαρά
- 100 γρ βούτυρο
- 3 βανίλιες
- 300 γρ ζάχαρη
Για τη βάση
- 350 γρ πτι μπερ με γεύση σοκολάτα
- 350 γρ καραμελωμένο ζαχαρούχο
- 200 γρ γάλα
- Ινδοκάρυδο
Για τη σαντιγί
- 300 γρ κρέμα γάλακτος 35%λιπαρά
- 50 γρ ινδοκάρυδο
- 100 γρ ζάχαρη
Για το πασπάλισμα
- 70 γρ ινδοκάρυδο
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Δημιουργός συνταγής: LIVE KITCHEN CHANNEL
