Κολοκυθάκια με παρμεζάνα στο φούρνο και σως γιαουρτιού



ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ


ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα κολοκυθάκια τα κόβω μπαστουνάκια.
Τα αλατίζω και τα αφήνω στην άκρη για μισή ώρα για να βγάλουν τα υγρά τους.
Σε ένα βαθύ πιάτο χτυπάω ένα αυγό με αλάτι και μαύρο πιπέρι και βουτάω μέσα τα κολοκυθάκια μετά στη παρμεζάνα και μετά σε ταψάκι με λαδόκολλα στο φούρνο.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς ώσπου να ροδίσουν.
Για το σως ανακάτεψα γιαούρτι σκόρδο άνηθο αλάτι λίγο ξύδι και λίγο ελαιόλαδο.
Καλές βουτιές


Δημιουργός συνταγής: Anna Kassandra