Ποντιακά πισία



ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΠΙΣΙΑ


Σκέτα Και με γέμιση φέτα
Τρώγεται και με μέλι ή όπως τα βλέπετε !!!!

1 φακ ξηρή μαγιά
300 μλ χλιαρό νερό
1 κγ ζάχαρη
1 κσ αλεύρι τα διαλύω και αφήνω 15 λεπτά
Κοσκινίζω 500 γμ αλεύρι γοχ
100 μλ ηλιέλαιο
1 κγ αλάτι
Τα ρίχνω στο μείγμα της μαγιά και το κάνω ζύμη
Αφήνω σκεπασμένο μέχρι να διπλασιαστεί
Για την γέμιση
300 γμ φέτα
3 κσ γιαούρτι στραγγιστό

Το κάνω μπάλες και το το βάζω στο πιτάκι από το ζυμάρι το κλείνω και το ανοίγω με την βέργα στρογγυλό.
Τηγανίζω σε αντικολλητικό με ελάχιστο ελαιόλαδο!


Δημιουργός συνταγής: Κωνσταντινιά ΠΚ

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!