Γιουβέτσι με μοσχαράκι γάλακτος



ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 


ΥΛΙΚΆ
1500 γρ. μοσχαρακι,
500 γρ. κριθαράκι,
κρεμμύδι,
σκόρδο,
πελτές ντομάτας,
αλατοπίπερο,
ρίγανη,
ελαιόλαδο,
ζωμό λαχανικών
μπαχάρι και πιπέρι σε κόκκους

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Σοτάρουμε το κρέας, ρίχνουμε κρεμμύδι, σκόρδο, πελτέ, νεράκι και βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία για μια ώρα,
Προσθέτουμε το κριθαράκι, νερό 5 κούπες, ρίγανη, αλατοπίπερο , ζωμό λαχανικών και αφήνουμε να σιγοβράσει άλλο ένα μισάωρο.
Το μπαχάρι και πιπέρι σε κόκκους τα βάζουμε πέντε λεπτά πριν κλείσω το μάτι της κουζίνας για να έχει πιο έντονα αρώματα το φαγητό μας.


Δημιουργός συνταγής: Lena Totsika