Αρνί με πιλάφι



ΑΡΝΙ ΜΕ ΠΙΛΑΦΙ


Πεντανόστιμο!!!
Μπουκιά και συχώριο !!!!

Υλικά
2 kg αρνί παϊδακια
2 κρεμμύδια
Φρέσκες ντομάτες ώριμες τριμμένες
Λίγο ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
1 κουταλιά σάλτσα
Αλάτι πιπέρι
Κύμινο μπαχάρι
Ελάχιστη κανέλα
Ρύζι γλασέ για το πιλάφι..

Εκτέλεση
Βράζουμε το αρνί σε χύτρα και το ξαφρίζουμε... Όταν δεν βγάζει πια αφρό το σουρώνουμε και χύνουμε το ζουμί... Προσθέτουμε ζεστό νερό και το βράζουμε 15 λεπτά στη χύτρα... Σουρώνουμε το ζωμό σε κατσαρόλα, για το πιλάφι.... κόβουμε τα κρεμμύδια σε φετάκια ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε πολύ καλά τις μερίδες κρέατος... Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μπαχαρικά και την ντομάτα.
Ρίχνουμε ένα ποτήρι από το ζωμό, κλείνουμε τη χύτρα, και βράζουμε για άλλα 15 λεπτά... Στο ζωμό που έχουμε κρατήσει βράζουμε το ρύζι και φτιάχνουμε το πιλαφάκι... το σερβίρουμε με το κοκκινιστό αρνί..


Δημιουργός συνταγής: Marina Hatzidaki


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!


Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget