![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkZWE0Krt7ni1SHappiHN1zm7GwptXTOojf9BA28PoqaMIQgYY18_UUkZxF2AXu4haFnhzXZYjSACWTVx_8uXKpwnX51euRdaCH1CPJWz43aThSmz17CN-MHC8U__F8gWGs8hj8DqJhK7P/w640-h422/xristoygenniatika_dentrakia_apo_mpiskota_voytyroy.jpg)
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ
ΥΛΙΚΆ100 γρ. ζάχαρη άχνη
200 γρ. βούτυρο αγελαδος
300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 αυγό
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί. Δημιουργούμε μια μαλακιά ζύμη.
Αφήνουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 20-30 λεπτά να ξεκουραστεί. Ανοίγουμε σε φύλλο 2 χιλιοστών.
Κόβουμε με 1 κουπάτ σε μέγεθος και σχήμα της αρεσκείας μας. Ψήνουμε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15-20 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.