Χριστουγεννιάτικα δεντράκια από μπισκότα βουτύρου



ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ

ΥΛΙΚΆ
100 γρ. ζάχαρη άχνη
200 γρ. βούτυρο αγελαδος
300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 αυγό

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί. Δημιουργούμε μια μαλακιά ζύμη.
Αφήνουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 20-30 λεπτά να ξεκουραστεί. Ανοίγουμε σε φύλλο 2 χιλιοστών.
Κόβουμε με 1 κουπάτ σε μέγεθος και σχήμα της αρεσκείας μας. Ψήνουμε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15-20 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.


Δημιουργός συνταγής: Vasia Zaglara

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget